2011. augusztus 26., péntek

Back for good



Egy év szünetelés után újra elkezdem a blogolást és remélem mostantól minél többen olvassátok majd a posztjaimat. Az apropó pedig az, hogy decemberben érkezik Hanna kisöccse, akinek a dogozószobát fogjuk újragondolni, átmenetileg. A következő pár hétben mindenki nyomon követheti az átalakulást. Persze most is a jó ötleteket és a költséghatékony megoldásokat tartom majd szem előtt, egyrészt azért, mert hosszú távon a két gyerkőc közös szobában lakik majd (juhhúúúú, újabb 5letelés és lakberendezés!!), másrészt mert viszonylag szűkös a keret a változtatásokra. Szóval: ez itt a dolgozónk, szerintem a világ legcsinosabb kis zuga, imádok itt lenni és persze dolgozni is.



A szoba nagyon pici, mindössze 6nm, sok apró beszögeléssel és ki nem használható hellyel ezért nagyon nagy kihívás, de ettől olyan izgalmas hozzálátni. A fal színén nem változtatunk, ez a kékesszürke tökéletes alap lesz egy vagány fiúszobához, de én egy kislánynak is el tudnám képzelni, mondjuk púderrózsaszín, vagy élénk lazac színekkel kiegészítve.Mivel a kiságy és a szekrény (róla később) is natúr, ez a két szín lesz a meghatározó, de hogy ne legyen annyira unalmas és felnőttes bedobunk még egy-két élénkítő kiegészítőt is.
A színekhez az inspirációt ezek adták:

http://www.creaturecomfortsblog.com/home/2011/7/13/inspiration-daily-the-most-beautiful-thing.html

A stílus is marad a régi, modern, skandináv (nem csak IKEA skandináv létezik!) világos színekkel. A szoba fő motívumai az állatok lesznek, mivel amúgy is lakik egy macska a falon (2. kép), akit nem lett volna szívem letépni onnan. Elsőre ennyi, de a végére itt van néhány fiúszoba, amit imádok:


....folyt köv!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése